Isännöintipalvelu Kari Kaaja
Etusivu Isännöinti Vuokra-asunnot Referenssit Lomakkeet Huoltoliikkeille Ota yhteyttä
 

Muistathan ilmoittaa asumisestasi myös meille

Oheisilla lomakkeilla voit lähettää meille tiedon lapsen syntymästä ja nimen muutoksesta. Lomakkeilla voit tehdä myös tulo- ja lähtöilmoituksen, ei-kiireellisen vikailmoituksen sekä irtisanoa vuokrasopimuksen. Myös osoitteen kari.kaaja@isannointikaaja.fi kautta saat yhteyden meihin.

Tulo- ja lähtöilmoitus sisältävät tärkeää tietoa

Huolimatta siitä, että teet Postiin muuttoilmoituksen, myös isännöitsijä ja huoltoyhtiö tarvitsevat tulo- ja lähtöilmoituksen. Ilmoituksessa on kerrottava kaikki muuttavat asukkaat. Tarvitsemme tiedot mm. talonkirjaotetta ja ovenavauspalvelua varten. Talonmiehet eivät saa avata ovia muille kuin talonkirjaan merkityille asukkaille.

Talonkirjaotepyynnön voit myös lähettää meille sähköpostilla. Toimitamme talonkirjaotteen sinulle postitse yhdessä laskun kanssa.

Teetkö remonttia?

Uusi asunto-osakeyhtiölaki tuli voimaan 1.7.2010. Lain mukaan osakkeenomistajan on ilmoitettava taloyhtiölle remontista aina, kun se voi vaikuttaa talon rakenteisiin tai naapurihuoneistoon. Pieniä pintaremontteja, kuten seinien tapetointia tai maalausta ei tarvitse ilmoittaa.

 

 
Isännöintipalvelu Kari Kaaja